هُنگ کُنگ (به انگلیسی: Hong Kong) (به چینی: 香港) شهری است جزیره‌ای در جنوب چین. منطقه خودمختار هنگ کنگ با هفت میلیون و ۲۳۰ هزار نفر جمعیت، از مهم‌ترین بازارهای مالی و تجاری آسیا و جهان به‌شمار می‌رود. هنگ کنگ از سال ۱۸۴۲ تا ۱۹۹۷ جزو مستعمرات امپراتوری بریتانیا بود. در سال ۱۹۹۷ و پس از پایان یافتن پیمان پیشین به جمهوری خلق چین پیوست.

منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. منطقه دیگر ماکائو است. زبان‌های رسمی در هنگ کنگ چینی و انگلیسی است. زبان رایج در هنگ کنگ اما عملاً زبان کانتونی است که یکی از گونه‌های چینی می‌باشد. ۹۳٫۶ درصد از مردم هنگ کنگ چینی‌تبار هستند. واحد رسمی پول هنگ کنگ، دلار هنگ کنگ است.

هنگ‌کنگ شهری با ۳۹ ساختمان بلند که ارتفاع هر یک بیش از ۲۰۰ متر است به شهر آسمان‌خراش‌ها معروف شده و تعداد ۴ برج بلند از مجموع ۱۵برج مرتفع دنیا را در خود جای داده‌است. منطقه هنگ‌کنگ چهارمین منطقه در جهان از نظر تراکم جمعیت به‌شمار می‌آید. مید-لِولز، نام اعیان‌نشین‌ترین منطقه هنگ‌کنگ است.

هنگ‌کنگ به خاطر بندرگاه طبیعی عمیق خود که پذیرای کشتی‌های بزرگ باربری بین‌المللی است، شهرت دارد.

جغرافیا

هنگ کنگ در ۶۰ کیلومتری شرق ماکائو در شرق دلتای رودخانه مروارید قرار گرفته و از سوی شمال با استان گوآنگ‌دونگ و از سوی جنوب با دریای چین جنوبی هم‌مرز است.

هنگ کنگ ۲٬۷۵۵ کیلومتر مربع مساحت دارد و از آنجا که بیشتر سطح آن شامل کوه و تپه است، ساخت‌وساز تنها در ۲۵ درصد از سطح هنگ کنگ انجام شده و حدود ۴۰ درصد سطح منطقه نیز شامل پارک و ذخیره‌گاه‌های طبیعی است.

هنگ کنگ شامل سه محدوده جغرافیایی اصلی یعنی جزیره هنگ کنگ، شبه‌جزیره کولون، و منطقه‌های جدید است. غیر از این، هنگ کنگ هم‌چنین بیش از ۲۰۰ جزیره دارد که بزرگ‌ترین آن‌ها جزیره لانتاو است.

با توجه به انفصال چند ساله اقتصاد ایران از اقتصاد جهانی، بخش‌های مختلف اقتصاد کشور و به ویژه بخش خصوصی نیازمند از سرگیری ارتباطات هدفمند تجاری و مالی اند، امری که جز با حضور در زنجیره ارزش اقتصادی جهانی و مذاکره با فعالان اقتصادی معتبر و بین‌المللی حاصل نمیشود. علاوه بر این مهمترین راه آغاز و پایدار سازی ارتباطات تجاری برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی، همایش‌ها و نشست‌های مرتبط است. موسسه وندانت در نظر دارد با توجه لزوم سرمایه گذاری در زیرساخت ها و صنایع جمهوری اسلامی ایران و جلب و جذب سرمایه های خارجی علی الخصوص واردات تکنولوژی در کنار سرمایه گذاری، با هدف ایجاد اشتغال و توسعه پایدار، نخستین همایش خارجی فرصت های سرمایه گذاری جهموری اسلامی ایران را در کشور انگلستان ( شهر لندن ) با حضور صاحبان صنایع مادر، مدیران و تصمیم گیرندگان حوزه های مختلف اقتصاد و صنعت برگزار نماید. در این راستا حضور پر رنگ تصمیم گیرندگان و مدیران ارشد کشوری به منظور شناسایی فرصت های پیش رو امری لازم و ضروری می نماید.

اطلاعات کلی رویداد:
همایش ۲ روزه در حوزه فرصت های سرمایه گذاری AFF
رویداد بین المللی IIO شامل نمایشگاه و همایش به صورت همزمان در قالب BIO
مکان برگزاری : Hong Kong
تاریخ برگزاری : January 2021
مدت : ۷ روز

گستره صنایع و زیر ساختهای مشارکت کننده:
نیرو
ورزش
کشاورزی

گردشگری
نفت و گاز
راه و شهرسازی
بهداشت و درمان
 آموزش و پرورش
بانک، بورس و بیمه
صنعت،معدن و تجارت
علوم ، تحقیقات و فناوری
ارتباطات و فناوری اطلاعات
فرهنگ با رویکرد صنایع فرهنگی
مناطـق آزاد تجاری – صنعتی و و ویـژه اقتصادی

نمایشگاه بین المللینمایشگاه تهرانهمایشنمایشگاه های خارجیسرمایه گذاریفرصت های سرمایه گذاری